Uw woning verkopen

 

Bij de verkoop van uw woning adviseert en begeleidt PropertiesNL u om tot een goede verkoop te komen, waarbij de optimale prijs wordt behaald. Dit doen wij aan de hand van onze brede marktkennis .

De gehanteerde strategie voor de verkoop van uw woning wordt in samenspraak met u bepaald. Om het grote publiek te bereiken wordt uw woning gesprestenteerd via Funda, andere woningplatforms en op social media. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. een eigen Facebook pagina voor uw woning en op LinkedIn om zo andere makelaars direct op de hoogte te stellen van de verkoop van uw woning.

PropertiesNL is er het gehele verkoopproces voor u, vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wij bieden verschillende zogenoemde verkooppakketten aan, waardoor u zelf kunt bepalen hoe breed uw woning wordt uitgezet en tot hoever de diensten reiken. De pakketten verschillen: bijvoorbeeld in het door de makelaar gemaakte foto’s of het inhuren van een professionele fotograaf. Uiteraard zal de keuze van het pakket geen verschil maken in de inzet van onze makelaar om de verkoop van uw woning tot een succes te maken. 

Hieronder een overzicht van de diensten die standaard in onze verkooppakketten zitten:

- Adviesgesprek
- Waardebepaling
- Controle van (juridische) documenten
- Het maken van commerciële foto’s
- Het inmeten van de woning en bepaling van het aantal vierkante meters
- Het tekenen van woningplattegronden
- De plaatsing op Funda en andere woningplatforms
- Het opzetten van de promotiecampagne, o.a. via Social media
- Het leiden van bezichtigingen
- Het voeren van prijsonderhandelingen
- Begeleiding tot aan de notaris, waar de sleuteloverdracht plaatsvindt


Voor meer informatie over de verschillende verkooppakketten en de verdere mogelijkheden kunt u een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aanvragen.

Neem contact op