Een woning huren

PropertiesNL biedt tevens begeleiding bij het vinden van een huurwoning aan. Op het moment dat je er voor kiest om door ons begeleid te worden bij de aanhuur van je nieuwe woning zullen wij je ondersteunen bij het in kaart brengen van je woonwensen. Tevens helpen we bij het zoeken van woningen, gaan we mee met de bezichtigingen - of doen we dit voor je als je om welke redenen dan ook hier niet zelf bij aanwezig kunt zijn.

De geleverde juridische documenten worden grondig voor u doorgenomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze in orde zijn en dat er geen ongewone en/of nadelige zaken voor u in staan.

Tevens checken wij of de te huren woning aan wet,- en regelgeving de regelgeving voldoet en of u niet teveel betaalt. Dit geldt met name voor huurwoningen die in de sociale sector vallen, waarbij er een vastgestelde huurprijs van kracht is per object. Of de woning in de vrije,- of in de sociale huursector valt wordt bepaald aan de hand van de WOZ waarde en op hoeveel zogenoemde punten de woning gewaardeerd wordt. In de vrije huursector is de verhuurder wel vrij de huurprijs zelf vast te stellen. 

Hieronder een overzicht van de diensten die standaard in onze verhuurpakketten zitten:

- Het in kaart brengen van uw woonwensen
- Het uitbrengen van advies van de mogelijkheden uitbrengen
- Het zoeken van woningen
- Het bezichtigen van woningen
- Het inspecteren van de woning
- De huurprijs toetsen
- Het controleren van de (juridische) documenten
- Begeleiden tot aan de sleuteloverdracht

Neem contact op