Over ons

 

PropertiesNL is een makelaardij dat actief is in Groot Amsterdam en zich bezighoudt met de verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van woningen. Na jaren als zelfstandig makelaar onder een franchise in Groot Amsterdam gewerkt te hebben is ing. Koen van Koolwijk zelf een makelaarsonderneming gestart.

We zijn een energieke onderneming waarbij de wensen en het contact met de klant voorop staan. In onderling overleg met de klant wordt het traject bepaald om de woning optimaal te verkopen dan wel te verhuren of de ideale koop-, of huurwoning te vinden aan de hand van de woonwensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij hierin aanbieden.

Kennis van de markt
Er zijn de afgelopen jaren een hoop ontwikkelingen geweest op de Amsterdamse woningmarkt. Het ging van de “slechte” tijd – van het jaar 2008 tot aan het jaar 2014 – naar het moment van nu, waar de hypotheekrente historisch laag is en de woningen als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Door de ruime ervaring op de Amsterdamse woningmarkt weet de makelaar van PropertiesNL u alle informatie te geven over de ins and outs, die er op dit moment spelen. Hierbij kan gedacht worden aan de huidige prijzen en wat de reden is dat een bepaald object voor die specifieke prijs in de markt is gezet. Mocht dit afwijken van de échte waarde – te hoog of te laag – dan zal dit direct opgemerkt worden door de makelaar van PropertiesNL. Naast kennis over de reëele martkwaarde, hebben wij ook ruime kennis op het gebied van de geldende wet- en regelgeving die bij deze zaken komt kijken.

Door onder andere deze inzichten zal met een makelaar van PropertiesNL in de arm uw kansen vergroot worden om altijd de juiste prijs voor uw nieuwe woning te betalen of voor uw huidige woning te krijgen. Wij bepalen samen met u de juiste koers om tot de voor u meest gunstige deal te komen.